Fotografer

Håkan Ludwigson

Håkan Ludwigson är en fotograf med många dimensioner. Han är internationellt känd sHåkan Ludwigsonom fotograf för Condé Nast Traveler, har rest världen runt under de senaste 30 åren och fotograferat så skilda saker som världens bästa arkitektur och världens vackraste stränder. Han har fått också fått mycket uppmärksamhet för sina många Afrikaresor och sina tidiga resor till Australien. Han har jobbat parallellt med både reklam och redaktionella bilder men också med stora egna projekt.
Hans utmärkelser innefattar Guld- och Silver-Ägg i Sverige. Guldblyanten i Norge. Gold in Art Directors Club Miami. Gold Pencil för Fotografi i Engelska D&AD. Vunnit The One show I New York och ett Silver Lion I Cannes. Han har publicerat två böcker, båda på Steidl Verlag: ”Taken out of Context” 2006 och ”Balls and Bulldust” 2015.

Hemsida

Jan Töve

Jan Töve (f. 1958) fotograf och författare från Hökerum, Västergötland
Han började fotografera i tidiga tonåren. Efter avslutad grundskola gick han
Jan Tövesom lärling i två år hos porträttfotograf Boris Claesson, Ulricehamn. 1982 påbörjade han utbildningen till filmfotograf vid Dramatiska Institutet i Stockholm men hoppade av och inledde studier vid lärarhögskolan i Jönköping. Under ferierna arbetade han som allmänreporter och pressfotograf på Ulricehamns tidning. 1994 började han frilansa som fotograf på heltid. Under flera år hade Jan en framgångsrik karriär som naturfotograf med hela världen som arbetsfält. Han var medlem i Naturfotograferna/N och utsågs till Nordens naturfotograf 1996. Samma år utkom hans debutbock Speglingar. År 2005 utsåg Naturvårdsverket honom till Årets Fotograf. Genom åren har han erhållit åtskilliga priser och stipendier samt ställt ut på ett flertal platser både i Sverige och utomlands, senast i samlingsutställningen
”11 fotografer” på Abecita Konstmuseum i Borås och ”Contemporary landscapes” på Oceanside Museum of Modern Art i San Diego. Han är även representerad med sin senaste bok i den pågående utställningen ”Publicerat” (om fotoboken i Sverige) på Hasselblad Center, Göteborg.
De senaste 15 åren har Jan Töve flyttat sitt fotografiska fokus till gränslandet mellan natur, människa och samhälle, vilket kommer till uttryck i böckerna Riverside/
Viskan (2007) Silent Landscape (2012) och Faraway Nearby (2017).
Jan Töve representeras av The Photogallery, Halmstad.

Hemsida

Emmelie Hedenström

Emmelie Hedenström föddes 1989 och är uppvuxen och verksam i Sundsvall. Tidigare Emmelie Hedenströminriktade hon sig främst på pinup- och retro-inspirerade bilder och blev på kort tid ett välkänt namn inom genren. Dessa bilder karakteriseras av ett distinkt bildspråk ofta i klara färger och hon innehar en förmåga att fånga en stark närvaro och energi i sina fotoobjekt vilket trots de ofta retroinspirerade motiven skapar ett mycket samtida uttryck. I andra bilder har färgerna blivit djupare och känslan mer melankolisk. Frysta ögonblick i tiden. Små bitar av större berättelser. Betraktaren lämnas med frågorna. Vad hände innan bilden togs, eller vad kommer att hända?

Ellika Henrikson

ellika-h_portratt-webEllika Henrikson, utbildad vid Fotoskolan Göteborg, är frilansfotograf med bas i Majorna, Göteborg. Inom fotografin intresserar Ellika sig för historieberättande, skildring av personlighet och formande av identitet. Hon använder sig av ett avskalat men varierat bildspråk och arbetar gärna med människor i fokus. Med återkommande uppdrag inom musik- och kulturbranschen har hon jobbat med flera större artister, bland andra Håkan Hellström, bob hund och Kapten Röd. Utöver det är hon verksam både inom det redaktionella och kommersiella området. I sina egna projekt leker hon gärna med ljus och färg, samt utforskar det hon kallar ”det omedvetna poserandet”.

Mats Wallin

mats wallinMats Wallin är i grunden självlärd men har senare genomgått utbildningar på Eskilstuna Folkhögskola. Den svartvita dokumentära bilden och personporträtt är det som intresserar men han är inte främmande för det mer abstrakta. Mats Wallin har medverkat i ett flertal utställningar på Eskilstuna Stadsmuseum och är medlem i Eskilstuna fotografiska sällskap.

Hemsida

Marie Leander

Marie är en hallänning som efter diverse omvägar via Vänersborg, Göteborg och fyra länder utomlands nu har blivit dalslänning på heltid. Hon bor i Svarttjärn norr om MarieLeanderBengtsfors. Under sina 15 år utomlands fotograferade hon mycket för att dokumentera sin vardag, vilket resulterade i en digital dagbok i form av en blogg.
I slutet av utlandsperioden bestämde sig Marie för att försöka utveckla sitt fotograferande och gick ett antal workshops i landskapsfotografering, bland annat för Patrik Larsson. Hon gjorde också ett antal fotoresor där hon fått möjlighet att utveckla fotograferandet tillsammans med duktiga ledare och deltagare. Favoritresemålet har hittills varit Alaska där man lever mitt bland vilda grizzlybjörnar. En oförglömlig upplevelse enligt Marie.
Hon fotograferar mest natur, både intima och stora landskap, makro och vilda djur. Men de senaste åren har en hel del Roller-derbyn fastnat på minneskortet. Under fyra dagar i februari spelades VM i Roller-derby i Manchester. Då var Marie en av de officiella fotograferna. Marie har haft äran att få ha med en bild av den dalsländska skogen på en fotoutställning i London arrangerad av Life Framer.

Marie är nybliven medlem i Åmåls fotoklubb och nyinvald medlem i Konstföreningen Konstvandring i Dalsland och kommer att medverka på konstvandringen i maj.

Lisa Gustafsson

Lisa är en pratglad tjej från Åmål, som ägnar en stor del av sin fritid åt att fotografera. Hon började fotografera i slutet av 2008 då hon lånade sin pappas Canon 40D. Intresset lisa gustafssonväxte, Lisa fick en egen kamera och började även bearbetade sina bilder i ett lättare redigeringsprogram. Idag fotar hon med en Canon EOS 6D & 70D, och använder sig av Photoshop. Lisa fotar mycket barn och bröllop. Hon tycker att det bästa med foto är att få fånga glädjerika stunder samt att få skapa minnen. När hon inte fotar barn eller bröllop så är motiven ofta djur och natur. Då får hennes hund Nikki ofta stå modell. Lisa har många bra fotominnen, de bästa minnena anser hon vara när man gör människor glada och nöjda.
2015 var Lisa på bröllopsworkshop på Island med kända gravidfotografen Emelie Ohlsson. Hon är medlem i Tilt Photogroup samt i Åmåls Fotoklubb. Hon har även varit delaktig i 3 fotoböcker, ”Åmåls Bluesfest since nineteenninetytwo”, ”Mat,dryck & nöjen – Dina favoritrestauranger i Uddevalla” samt ”Åmål – från Tiltfotografernas horisont”. Bilderna Lisa ställer ut är ifrån hennes jordenruntresa våren 2017. Länderna hon besökte var: USA, Bahamas, Ecuador, Galapagos, Australien, Sri lanka & Maldiverna.

Hemsida

Viggo Strand Kristiansen

Viggo har alltid varit fascinerad av landskap och natur i och med detta vaknade viggofotointresset tidigt. Hans första systemkamera var en Olympus Om 10 från 1981 och 2004 gick han över till digitalt, en Canon EOS 20D… som snart blev utbytt mot en Canon EOS 5D Mark II.
Viggo har en egen studio hemma och har ägnat sig lite åt egendomsfotografering, men han trivs absolut bäst när han har kameran i handen och kan traska runt i skog och mark. Han kryper gärna runt på alla fyra för att få den bästa bilden. De bästa stunderna är när han har riktigt med tid, när han har världen helt för sig själv. Då fungerar den kreativa delen av hjärnan absolut bäst.
Han betraktar ofta andras bilder och har stor glädje av det samtidigt som han vet att det ger inspiration och utmaningar. Viggo provar gärna på något nytt och han tycker att  svartvitt fortfarande är lika spännande att arbeta med. Det blir ofta hundratals bilder på en tur och de får sig ofta en genomgång i maccen.
Aldrig går timmarna så fort som när han arbetar med bilder och helt nöjd blir han nästan aldrig. förfrågningar om försäljning förekommer, men det är lite skrämmande att segla med något man inte är helt färdig med. Nu har han även skaffat sig en hemsida och jobbar nu för att utöka bildarkivet där.

Hemsida

Mikael Sjösten

Mikael sjösten är ursprungligen Göteborgare men har bott i Eskilstuna sedan 2003. Har mikael sjöstenarbetat som frilansfotograf och mediafotograf. Med fleråriga konststudier bakom sig och ett starkt intresse för att uttrycka sig kreativt både i att ta bild och redigera bild.
Mestadels landskap, cityscape, astrofoto och seascapes.
Mikaels bilder är ofta fulla av färger och detaljer att upptäcka, ibland på gränsen till andra dimensioner. Bilderna vill ta med betraktaren på en resa och flytta gränserna till den rika verklighet och känsla Mikael själv upplever när han tar bilderna, där och då.
Han arbetar mest med manuella objektiv av glas och metall, dels för den sköna känslans skull och dels för att det ger honom bättre kontroll över resultatet. Det manuella arbetssättet tar mer tid, en tid som tvingar Mikael att bli kreativ och bli bilden innan han tar den. För Mikael är det foto-zen. Mikael är medlem i Eskiltuna Fotografiska Sällskap.

Dennis Humbla

Dennis Humbla fotograferar mestadels landskap, naturbilder och macro men han har https://www.facebook.com/Humblafoto/också fått ett intresse för modellfotografering vilket är nytt för honom. Dennis har studerat konst och fotografi på S:t Eskils gymnasium samt på Eskilstuna Folkhögskolas Estetiska linje. Till en början så var det mestadels måleri som upptog hans intresse, men på senare tid har det blivit alltmer fotografi. Dennis har anslutit sig till Eskilstuna fotografiska sällskap.

Gunnar Sjödin

Gunnar Sjödin har vid sidan av sitt arbete med musik på kulturskolor länge haft ett stort Gunnar Sjödinbildintresse. Den första kameran fick han vid tio års ålder och Gunnar har nu hållit på med fotograferandet i mer än femtio år. Hans foton har gradvis lämnat det dokumentära och glidit över mot ett mer subjektivt och måleriskt uttryck. Inspirationen hämtar han allt oftare från målande konstnärer. Förutom utställningar har Gunnar också haft glädjen att få medverka med mina bilder vid ett flertal konserter.
Han är medlem i Halmstad Konstnärsklubb. Han har även medverkat i ett antal utställningar, både i eget namn och tillsammans med andra utställare. Bland utställningarna märks Hallands Konstförenings vårsalong 2014, Söndrums bibliotek 2004 & 2016, Harplinge väderkvarn 2002, Ateljé Hattar 2012, Galleri Hedvid 2014 & 2016, Galleri Bluelight stipendieutställningar 2013, 2014, 2015, 2016 & 2017, Romelegården 2017. Gunnar har även visat bilder till levande musik vid ett flertal tillfällen däribland vid Haglundsfestivalen 2016, med Capella Nova i Reykjavik 2017, med Tommie haglund i New York 2015 samt tillsammans till musik av Per Thornberg och Stefan Wikrén 2014. Han har medverkat i boken ”Upplysta mörkrum” tillsammans med poeten Stefan Albrektsson, 2017 och mottagit Hallands Konstförenings Berlinstipendium 2018.

Hemsida

Göran Karlsson

Göran har fotograferat sedan 1970. Grunderna lärde han sig när han jobbade hos Göran Karlsson ÅFKIsakssons Hovfoto under tidigt 70-tal. Fotointresset har sedan gått i vågor fram till 2009 då han skaffade en digital systemkamera. Den digitala tekniken fick fotointresset att blomma upp på nytt. Göran är aktiv i Åmåls Fotoklubb och även engagerad i styrgruppen för Åmåls Fotofest.
2012 ställde han ut lokalhistoriska bilder på sin arbetsplats Coop Konsum i Åmål. Tanken var att förhoppningsvis få fler intresserade av att se de övriga utställningarna på Fotofesten. Det har sedan dess blivit ytterligare tre lokalhistoriska utställningar parallellt med hans egna i Kulturmagasinet.
De senaste två åren har han ställt ut egna bilder i lite större format på Coop och så blir fallet även i år. Tanken är densamma att locka fler att se Fotofestens alla utställningar.

Anders Ygge

Anders har använt kameror i stort sett sen barnsben. Han köpte sin första kamera i början av 1960-talet en Beirette. Sen dess har han haft många varianter: system-, kompakt- och digitalkameror med mera. Och massor med bilder har det blivit. Kameran användes på jobbet, på resor och självklart blev många bilder av barnen. De flesta av Anders bilder är spontana. Anders Ygge
Anders bor i Göteborg, bodde i Linköping till och med gymnasiet, hamnade sedan i Göteborg och studerade på Chalmers och läste om fartyg. Det ledde till att han blev ”Naval Architect”. Bland tidigare arbetsgivare märks Arendalsvarvet, Volvo Penta och Volvo Lastvagnar. Tack vare jobbet har Anders haft förmånen att bo några år utomlands, i USA och Norge.
På årets fotofest kommer Anders att visa bilder från en mycket djup skog i mellansverige. Han har i flera år följt med en vän i början av hösten då det är dags att skjuta björn. Anders jagar inte, men skogen erbjuder mycket spännande mål för kameran – i regn, dis eller dimma. Området ligger utanför byn Los. Nån mil från jaktområdet ligger en gammal nedlagd verkstad, Los brynsåg i Österhocklan. Karaktäristiskt för området är också alla röda stenar. Det röda betyder att stenen är järnhaltig. En döende bygd med en spännande historia som Anders försöker förmedla med dessa bilder.

Hemsida

Daniel Lahn

Daniel Lahn föddes 1979 i det forna Östtyskland. Orsaken till att han kom till Sverige Daniel Lahnförsta gången var hans familjs kärlek till den nordiska naturen. Den kärleken ersattes för Daniels del av kärleken till en vacker nordisk tjej. På grund av henne flyttade han till Mellerud 2006.
– Efter några underbara år i Sverige gick jag igenom en jobbig period i livet. När det var svårt att lyfta blicken fick jag rådet av en vän att leta efter en hobby som kunde ge lite lugn och ro. Det blev fotografering. 2015 köpte jag min första begagnade kamera, och blev mycket förvånad över att det gick att byta objektiv, säger Daniel.
Sedan dess har intresset för fotografi och bildlära bara tilltagit och hans kärlek till den nordiska naturen har väckts på nytt. Daniel älskar att se hur ett motivs karaktär skiftar bara på grund av att ljuset ändras.
– Hur många gånger jag än betraktar en scen, vet jag att jag aldrig får uppleva precis samma sak två gånger. Naturen är fascinerande.

Hemsida

Mirjam Hector

Mirjam arbetar förutom med fotografi även med video/installationskonst. Hon har haft Mirjam-Hectorflera separata utställningar, grupputställningar, deltagit i jurybedömda salonger, internationella Artist Recidensies och Artist biennale.
Hon menar att utställningen ”En sång för livet”, varav delar är med på Åmåls Fotofest, innebär ett skilje i hennes konstnärsskap. Den handlar om hennes personliga erfarenheter av utmattningssyndrom.
– Under min sjukdom var det bara i naturen som jag kunde må bra. Jag läktes genom naturen och upplevde ett band som jag tror finns där för alla. En längtan väcktes att samtala om denna relation, relationen mellan människa och natur, hur viktig den är, vilken kraft som finns, säger Mirjam.

Hemsida

Anna Jansson

Anna Jansson, 28 år. Jag är född och uppväxt i Åmål, men bor och jobbar sedan flera år Anna Janssontillbaka i Karlstad. Jag ägnar mycket tid åt fotografering på fritiden och är bland annat aktiv i Karlstads fotoklubb. Jag har haft fotograferingen som mitt stora intresse i drygt 8 år och önskar ofta att jag kunde ägna ännu mer tid åt det.

Jag tar mycket natur- och landskapsbilder, men har de senaste åren även fotograferat flera bröllop samt en del porträtt. Kameran jag använder mig av är en Nikon D810 med varierande objektiv.
Jag har ställt ut på Åmåls Fotofest tre gånger tidigare och har då visat upp blandade bilder från min portfolio. Den här gången vill jag fokusera mer på natur och landskap.

Instagram
Hemsida

Bengt Persson

Bengt Persson är uppvuxen i Svanskog men sedan många år bosatt i Göteborg. Hans två Bengt Persson - Porträtt-stora intressen är foto och musik vilka han knyter ihop genom konsertfotograferande. Det är mest band och artister inom rock och hårdrock som hamnar framför linsen. Både gamla hjältar och nya förmågor. Väldigt ofta resulterar bildredigeringen i svartvita och lite gryniga bilder.
Bengt har även fotograferat en stor del actionbetonad sport så som CrossFit, Rollerderby och hinderbanor för barn. Under det senaste året har han också fotograferat i studio i högre utsträckning. Då han rör sig i det digitala mörkrummet ser han sociala medier som en naturlig väg för spridning av bilder. Besök honom gärna där!

Instagram
Facebook
Hemsida

Dennis Carvajal

Dennis Carvajal är 25 år och bor sedan ett år tillbaka i Åmål tillsammans med min fru.
De senaste åren har han bott och studerat i Karlstad, men Dennis är uppväxt i Dennis CarvajalBillingsfors. Han arbetar idag som boendestödjare och på fritiden spelar han gitarr och har även ett stort intresse för film & musik.
Sedan några år tillbaka samlar Dennis på retroleksaker, främst actionfigurer som föreställer fiktiva karaktärer från 1980-90-talen. Hans intresse för actionfigurer föddes genom att han blev medlem i en grupp på facebook, detta i avseende med att sälja leksaker från sin barndom men som istället resulterade till att han köpte fler.
– Charmen med actionfigurer är hur färgglada de är, deras funktioner som ingår och givetvis nostalgikänslan, säger Dennis.
Intresset för figurerna ledde till även till att intersset för fotografi föddes, det blivit två väldigt givande och utvecklande intressen för Dennis. Han har sedan våren 2015 fotograferat sina figurer ute i naturen, hemma och i sin mini-fotostudio.
Bilderna han tar symboliserar både glädjen i att fotografera, skapandet av olika scenarion och att hitta nya spännande miljöer, samt en hyllning till detaljrikedomen och fantasifullheten i figurerna.

Ulf Rehnholm

Ulf Rehnholm arbetar gränsöverskridande med fotografi, film och ljud i sina olika
konstprojekt. Fotografiet ger honom möjlighet att utforska sin samtid och skapa
https://www.facebook.com/Humblafoto/dialog oavsett etnicitet, kön, ålder, klass eller kultur.
2014 tilldelades han Landstinget Sörmlands Kulturstipendium för sina kreativa
konstprojekt och för att han involverar och inspirerar länets invånare. 2016 utsågs
han av Konstfrämjandet i Sörmland till årets Sörmlandskonstnär för sin förmåga till att tänka nytt och annorlunda och för sitt arbete med att sprida kunskap om konsten och göra den tillgänglig för fler människor.
2017 medverkade Ulf Rehnholm med sitt nyckelprojekt på Liljevalchs vårsalong.
Han har även ställt ut på Edsvik Höstsalong, Hallsbergs konsthall och Katrineholms
konsthall. Han ställde ut på Åmåls Fotofest 2015 och är medlem i Eskilstuna
fotografiska sällskap. http://www.efotografiska.se
Bildserien som visas på Åmåls Fotofest är porträtt av liemannen, här utan sin lie och
sitt timglas. Istället för att aktivt skörda sina offer står han avvaktandes som för att
se vad människorna beslutar att göra med sin värld.

Hemsida

Marcus Magnberg

Marcus Magnberg är 22 år gammal och uppvuxen i vackra Göteborg. Vägen till
fotograferingen började någonstans när han av en slump hamnade på medialinjen under Marcus Magnberggymnasiet och insåg först då att det var någon nyskapade och kreativt han ville syssla med. Det är Marcus oerhört tacksam för idag. Även om han inte var medveten om det då, så har fotograferingen och filmskapandet varit en stor del av hans liv sedan barnsben, då Marcus morfar som bodde och växte upp i Åmål, hade ett väldigt stort intresse för både foto och film. Att ha möjligheten att titta tillbaka på sitt liv och uppleva ögonblicken igen är någonting som både Marcus och hans familj har tagit efter deras morfar och det är något de värderar väldigt högt.
Under gymnasietiden var det både musik, film och foto som Marcus brann för och lade ner mycket tid på, men det var drygt två år sedan han hittade till fotograferingen och plattformen Instagram på riktigt. Förutom att visa upp allt arbete man lägger ner, är Instagram en oerhört stor inspirationskälla för att jag skall fortsätta upptäcka och utvecklas som fotograf. Utan Instagram menar Marcus att han inte varit där han är idag i mitt fotograferande.
Idag jobbar han heltid med marknadsföring och sociala medier hos Innebandykungen i Göteborg och på fritiden försöker han resa så ofta det bara går. Kameran har han med mig överallt, oavsett vart han än går. Känslan som Marcus vill förmedla med mina bilder är oftast den där wow-känslan. Att man drömmer sig bort för en stund och nästan upplever bilden i samma ögonblick och på samma plats som bilden är tagen.
– Nyfikenheten och drivet att hela tiden fortsätta upptäcka nya platser runtom i världen försöker jag spegla i många av mina bilder. Även fast Sverige har massvis att erbjuda i mäktiga scener och landskap, så blir det mycket utlandsresor för att få upptäcka nya spännande platser som man aldrig sett förut. Utöver det, så blir det såklart en hel del bilder från min hemstad Göteborg. Allt från klassiska gator som Viktoriagatan med spårvagnspåren som smälter ihop, till bilder med drönare som ger ett helt nytt perspektiv på saker och ting, berättar Marcus.

Lena Pesula

Lena har fotograferat så länge hon kan komma ihåg. Som 3-åring med en låtsaskamera vid salena pseulandlådan försökte hon fotografera sin lillasyster som inte verkade vara en villig modell. Som tonåring fotograferades vänner, familj och semesterresor. Filmen framkallades under kvällar med unga örnar i byskolans källare, allt dokumenterades.
Att dokumentera de små sakerna i vardagen har fortsatt under åren. Inget är för obetydligt eller ointressant. Egna känslor kommer fram och omedvetet etsas fram i bilden. Färger och ljus är viktiga element som får den mest oinspirerade dagen att förevigas.
För mig är redskapet oviktigt, allt handlar om bilden och känslan i den och hoppas att även betraktaren känner det.

Lennart Augustsson

Natur och speciellt fåglar har sedan ungdomen varit ett stort intresse för Lennart Lennart AugustssonAugustsson. Successivt har också fotointresset kommit till. Att fotografera och titta på fåglar är en fantastisk kombination, tycker Lennart, man kan ju göra båda sakerna på samma gång.
Nu är han pensionerad från sitt arbete som ingenjör och har tid att vara ute i naturen i sina hemtrakter runt Arvika men han har också tid att göra lite längre resor både i Sverige och till andra länder.
– Mitt intresse för fotografering har med tiden växt och numera är det inte enbart fåglar som fångar mitt intresse. Även andra djur, landskap och människor är idag mina motiv, säger Lennart Augustsson.

Magnus Dovlind

Magnus Dovlind är uppväxt och bosatt i Åmål. Han utbildade sig på Strömkulleskolan i Magnus webbBengtsfors vid estetiska programmet konst och formgivning med inriktning mot foto och rörlig bild. Men det är inte förrän på senare år som passionen för fotografering har tagit riktig fart. Genom ett stort intresse för naturen och landsbygden kombinerat med en god portion av kreativitet föll sig fotograferingen naturlig då det ger honom en kombination av de olika element som han finner intressant och givande.
Magnus finner att motiv med en mörkare ton och vemod faller honom i smaken. John Bauer och Astrid Lindgren är två av de stora inspirationskällorna från Magnus barndom. Mystiken och den trolska känslan är något han försöker återspegla i mycket av sin fotografering. Den största delen av sin verksamhet bedriver han på internet, framför allt på instagram. För att se mer utav Magnus fotografering besök gärna hans instagramkonto.
Instagram

Nelly Trott

Nelly Trott föddes i Polen 1980 men är bosatt i Malmö, Sverige sedan 1998 tolkar med hjälp av sin kamera världen genomNelly Trott webb konceptuell skönkonst.
Genom att använda olika tekniker samt kvadratformat får Nelly traditionella fotografiska egenskaper att ersättas med främmande element. För att förstärka bilderna och inte missa några nyanser är Nelly Trott en del av sina egna bilder i produktionen men även när de färdigställts. Men historierna som bilderna berättar är inte självbiografiska. De är en del av berättelsen av vår samtid, de känslor vi inte inte hittat uttryck för eller något vi minns och vill bevara. En parallell världs bilder. Genom sin konst stödjer Nelly Blodcancerförbundet.
Instagram
Facebook
Hemsida

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: